Basistraining EFT 2018 (ook gekend als externship)

Basistraining EFT 2018 (ook gekend als externship)

 

Lesgevers

Lieven MigerodeLieven Migerode, Erkend EFT supervisor en trainer introduceerde Sue Johnson in België ter gelegenheid van het Good Enough Couple Congres in 2006. Hij deed een externship bij Sue in Ottawa in 2007, en een tweede in Amsterdam. Hij volgde core skills I en II bij Berry Aarnoudse en Yolande von Hockhauf. De EFT training voegt zich bij zijn 35 jaar ervaring als relatietherapeut. Lieven is lid van ICEEFT en erkend EFT supervisor en erkend EFT trainer.

   

Met assistentie van Karin Wagenaar erkend EFT trainer op 3 en 4 februari (bij voldoende deelnemers) en andere opgeleide EFT therapeuten als helpers bij de oefeningen.

Karin WagenaarKarin Wagenaar, erkend EFT trainer is erkend psychotherapeut sinds 1991. Zij geeft EFT trainingen vanuit de Stichting EFT Nederland. Karin verzorgt ook geregeld voordrachten en workshops over EFT in het buitenland. Karin Wagenaar is bovendien Certified Therapist, Supervisor en Trainer in Emotionally Focused Therapy (EFT), aangesloten bij ICEEFT (het International Centre for Excellence in EFT) te Ottawa, en voorzitter van de Stichting EFT-NL.

 
 

Data

[list line=”no” style=”style1″]

  • 9 en 10 februari 2018 van 9u30 tot 17u
  • 23 en 24 februari 2018 van 9u30 tot 17u

[/list]

 

Inhoud van de training

Deze training omvat vier dagen waarin het gehele EFT-model wordt doorlopen. De theoretische onderbouwing van het model wordt gegeven waarbij de hechtingstheorie uitgebreid aan bod komt. Daarnaast worden in een logische opbouw alle fasen en stappen van het model behandeld. De achterliggende humanistische visie van groei en ontwikkeling stuurt het leerproces. Naast theorie is er uitdrukkelijk plaats voor ervaringsgerichte onderdelen waarin de toekomstige EFT-therapeut aan den lijve voelt wat EFT inhoudt.

Het cursusmateriaal dat is samengesteld door de trainers is inbegrepen in het inschrijvingsgeld. Koffie en broodmaaltijd zijn inbegrepen.

 

Wie

Je bent counselor of therapeut, je bent in opleiding tot therapeut, je bent psycholoog, orthopedagoog (master) of psychiater en wil je bekwamen in het werken met koppels volgens de EFT methode en filosofie.

 

Locatie

Jeugdherberg De Blauwput Leuven
Martelarenlaan 11A
3010 Leuven

 

Kosten

[list line=”no” style=”style1″]

  • 675 EUR bij vroeginschrijving en betaling voor 16/09/2017
  • 725 EUR bij inschrijving en betaling vanaf 16/09/2017

[/list]

 

Inschrijving

[list line=”no” style=”style1″]

  • Inschrijven voor het externship gebeurt via het tabblad Reserveer een ticket voor dit evenement.
  • Je reservering is pas definitief na storting van het volledige bedrag op onze bankrekening BELFIUS BE70 0688 9742 4425 (BIC : GKCC BE BB) met vermelding van je naam. Na je online reservering krijg je overigens nog een email met gedetailleerde betalingsinformatie.
  • Je betaling geldt als inschrijving.
  • De plaatsen worden gereserveerd volgens betaling.
  • Na 25/12/2017 kan de inschrijving niet meer geannuleerd worden. Voordien zal een administratieve kost van 50€ aangerekend worden.
  • De deelnemers zullen bij het begin van de training een geheimhouding clausule tekenen omtrent de klinische casussen.

[/list]

 

Achtergrond

[list line=”no” style=”style1″]

[/list]

 

Blijf op de hoogte!

Registreer voor de nieuwsbrief van EFT België en blijf op de hoogte van onze initiatieven.

Facturatiegegevens

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.