Basistraining EFT 2022 (ook gekend als externship)

Basistraining EFT 2022 (ook gekend als externship)

 

Lesgevers

Lieven MigerodeLieven Migerode, Erkend EFT supervisor en trainer. Lieven is klinisch psycholoog, erkend relatie en gezinstherapeut, opleider en supervisor BVRGS. Hij voert de dagelijkse leiding van de postgraduate opleiding tot relatie en gezinstherapeut van de KULeuven.
Hij introduceerde Sue Johnson in België ter gelegenheid van het Good Enough Couple Congres in 2006. Zijn mentoren in EFT waren Sue Johnson, Karin Wagenaar en Yolanda Von Hockauf. In 2014 richtte Lieven EFT België op en organiseerde het eerste externship.
Ondertussen verzorgde Lieven EFT training in België, Nederland, Finland, Ierland, Noorwegen, Zuid-Afrika, Iran, Canada, Polen en Italië en werd hij mentor van nieuwe EFT trainers in Roemenië, Italië en Frankrijk. De EFT training voegt zich bij zijn 40 jaar ervaring als relatietherapeut. Deze ervaring werd neergeschreven in een boek voor koppels over de liefde, Ik zie u graag, uitgegeven bij Lannoo.

 

Jef SlootmaeckersJef Slootmaeckers is maatschappelijk assistent, contextueel systeemtherapeut en certified EFT therapeut & EFT supervisor en EFT trainer in training. Hij werkte jarenlang in het algemeen welzijnswerk en verdiepte zich in het werken met partnergeweld en agressie. Hij specialiseerde zich in EFT en geweld en zoekt naar manieren om partnergeweld te benaderen vanuit gehechtheid en de liefde. Jef is als trainer en supervisor verbonden met verschillende opleidingscentra in Vlaanderen en trainde de afgelopen jaren vele teams in het hulpverleningslandschap. Hij is auteur van verschillende nationale en internationale artikels en schreef samen met Lieven Migrode het boek: Partnergeweld en Emotionally Focused Therapy. Vechten voor de liefde. (Lannoo Campus). Hij geeft samen met Katrien al jaren houd me vast trainingen aan koppels en opleidingen over hechting en EFT.

 

Data

[list line=”no” style=”style1″]

  • vrijdag 14 en zaterdag 15 januari 2022 van 9u30 tot 17u
  • vrijdag 28 en zaterdag 29 januari 2022 van 9u30 tot 17u

[/list]

 

Inhoud van de training

Deze training omvat vier dagen waarin het gehele EFT-model wordt doorlopen. De theoretische onderbouwing van het model wordt gegeven waarbij de hechtingstheorie uitgebreid aan bod komt. Daarnaast worden in een logische opbouw alle fasen en stappen van het model behandeld. De achterliggende humanistische visie van groei en ontwikkeling stuurt het leerproces. Naast theorie is er uitdrukkelijk plaats voor ervaringsgerichte onderdelen waarin de toekomstige EFT-therapeut aan den lijve voelt wat EFT inhoudt.

Het cursusmateriaal dat is samengesteld door de trainers is inbegrepen in het inschrijvingsgeld. Koffie en broodmaaltijd zijn inbegrepen.

 

Wie

Je bent psychotherapeut, en lid van een erkende psychotherapie vereniging, of je bent in opleiding bij een erkende psychotherapie opleiding (4 jaar), of je bent master in de klinische psychologie, of master in de orthopedagogie, of psychiater. Door in te schrijven erken je aan deze voorwaarden te voldoen. Voor bijkomende verduidelijking neem contact met info@eft-belgium.org.

 

Locatie

Jeugdherberg De Blauwput Leuven
Martelarenlaan 11A
3010 Leuven

 

Kosten

[list line=”no” style=”style1″]

  • 725 EUR bij vroeginschrijving en betaling voor 31/10/2021
  • 775 EUR bij inschrijving en betaling vanaf 31/10/2021

[/list]

 

Inschrijving

[list line=”no” style=”style1″]

  • Inschrijven voor het externship gebeurt via het tabblad Reserveer een ticket voor dit evenement.
  • Je reservering is pas definitief na storting van het volledige bedrag op onze bankrekening BELFIUS BE70 0688 9742 4425 (BIC : GKCC BE BB) met vermelding van basistraining 2021 + jouw naam. Na je online reservering krijg je overigens nog een email met gedetailleerde betalingsinformatie.
  • Je betaling geldt als inschrijving.
  • De plaatsen worden gereserveerd volgens betaling.
  • De deelnemers zullen bij het begin van de training een geheimhouding clausule tekenen omtrent de klinische casussen.
  • Annulatie en terugstorten van het inschrijvingsbedrag komt met een administratiekost van 10% van het inschrijvingsbedrag. Annulatie is niet meer mogelijk 1 maand voor de start van de activiteit.

[/list]

 

Achtergrond

[list line=”no” style=”style1″]

[/list]

 

Blijf op de hoogte!

Registreer voor de nieuwsbrief van EFT België en blijf op de hoogte van onze initiatieven.

Facturatiegegevens

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.