Core Skills +

Core Skills + (11 & 12 november 2019)

 

Inhoud van de training

Tijdens deze twee dagen van de Coreskills Plus willen wij met jullie stil staan bij momenten waarop je als therapeut voelt dat je “‘window of tolerance “’wat nauw is geworden, en je niet meer optimaal therapeutisch beschikbaar bent. Wij willen graag werken met jullie eigen inbreng en samen op onderzoek gaan naar de triggers, de momenten van stagnatie en de mogelijke oplossingen.

Dat kunnen we op verschillende manieren doen. Soms helpt het om het model wat duidelijker naar voren te halen, soms helpt het om een rollenspel te doen, soms helpt het om wat dieper in te gaan op de interne beleving van de therapeut en de oorsprong van die beleving.

De volgende vragen zullen aan bod komen:

[list style=”style1″]

  • Welke signalen van het stel zitten ons in de weg?
  • Hoe kun je die signalen gebruiken als bron van inzicht in de dynamiek van het stel?
  • Wanneer is het een wisselwerking tussen onze eigen dynamiek en die van het stel?

[/list]

Je hoeft geen opnames van een sessie mee te nemen, alleen maar jezelf en je vraag! Wil je graag een stukje video meebrengen om goed je vraag en de context te tonen, kan dat uiteraard. Persoonlijke vragen worden bekeken en omgezet naar een oefening waar iedereen in de groep iets aan heeft.

 

Voor wie?

Coreskills Plus is geschikt voor mensen die de Basis- en Verdiepingstraining hebben gedaan en die al een tijdje werken met EFT.

 

Lesgevers

Lieven MigerodeLieven Migerode, Erkend EFT supervisor en trainer. Lieven is klinisch psycholoog, erkend relatie en gezinstherapeut, opleider en supervisor BVRGS. Hij voert de dagelijkse leiding van de postgraduate opleiding tot relatie en gezinstherapeut van de KULeuven.
Hij introduceerde Sue Johnson in België ter gelegenheid van het Good Enough Couple Congres in 2006. Zijn mentoren in EFT waren Sue Johnson, Karin Wagenaar en Yolanda Von Hockauf. In 2014 richtte Lieven EFT België op en organiseerde het eerste externship.
Ondertussen verzorgde Lieven EFT training in België, Nederland, Finland, Ierland, Noorwegen, Zuid-Afrika, Iran, Canada, Polen en Italië en werd hij mentor van nieuwe EFT trainers in Roemenië, Italië en Frankrijk. De EFT training voegt zich bij zijn 40 jaar ervaring als relatietherapeut. Deze ervaring werd neergeschreven in een boek voor koppels over de liefde, Ik zie u graag, uitgegeven bij Lannoo.

 

Karin WagenaarKarin Wagenaar, erkend EFT trainer is erkend psychotherapeut sinds 1991. Zij geeft EFT trainingen vanuit de Stichting EFT Nederland. Karin verzorgt ook geregeld voordrachten en workshops over EFT in het buitenland o.a. in België, de UK, Hongarije en IJsland.
Zij schreef een succesvol boek: Relaties hoe doe je dat? uitgegeven bij Van Duuren.
Karin Wagenaar is bovendien Certified Therapist, Supervisor en Trainer in Emotionally Focused Therapy (EFT), aangesloten bij ICEEFT (het International Centre for Excellence in EFT) te Ottawa, en voorzitter van de Stichting EFT-NL.

 

Data en locatie

11 en 12 November 2019
Jeugdherberg De Blauwput Leuven
Martelarenlaan 11A
3010 Leuven

 

Kosten

[list line=”no” style=”style1″]

  • 375 EUR

[/list]

 

Inschrijving

[list line=”no” style=”style1″]

  • Inschrijven voor de voortgezette opleiding ‘Core Skills +’gebeurt via het tabblad Reserveer een ticket voor dit evenement.
  • Je reservering is pas definitief na storting van het volledige bedrag op onze bankrekening BELFIUS BE70 0688 9742 4425 (BIC : GKCC BE BB) met vermelding: Naam deelnemer – Core Skills+. Na je online reservering krijg je overigens nog een email met gedetailleerde betalingsinformatie.
  • Je betaling geldt als inschrijving.

[/list]

 

Achtergrond

[list line=”no” style=”style1″]

[/list]

 

Blijf op de hoogte!

Registreer voor de nieuwsbrief van EFT België en blijf op de hoogte van onze initiatieven.

Facturatiegegevens

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.