De voortgezette opleiding Core Skills Training 2019

De voortgezette opleiding Core Skills Training 2019

 

VOLZET
Er kan niet meer ingeschreven worden voor deze opleiding.

Wel kan je reeds inschrijven voor de voortgezette opleiding Core Skills Training 2020.

 

Lesgevers

Lieven MigerodeLieven Migerode, Erkend EFT supervisor en trainer. Lieven is klinisch psycholoog, erkend relatie en gezinstherapeut, opleider en supervisor BVRGS. Hij voert de dagelijkse leiding van de postgraduate opleiding tot relatie en gezinstherapeut van de KULeuven.
Hij introduceerde Sue Johnson in België ter gelegenheid van het Good Enough Couple Congres in 2006. Zijn mentoren in EFT waren Sue Johnson, Karin Wagenaar en Yolanda Von Hockauf. In 2014 richtte Lieven EFT België op en organiseerde het eerste externship.
Ondertussen verzorgde Lieven EFT training in België, Nederland, Finland, Ierland, Noorwegen, Zuid-Afrika, Iran, Canada, Polen en Italië en werd hij mentor van nieuwe EFT trainers in Roemenië, Italië en Frankrijk. De EFT training voegt zich bij zijn 40 jaar ervaring als relatietherapeut. Deze ervaring werd neergeschreven in een boek voor koppels over de liefde, Ik zie u graag, uitgegeven bij Lannoo.

 

Karin WagenaarKarin Wagenaar, erkend EFT trainer is erkend psychotherapeut sinds 1991. Zij geeft EFT trainingen vanuit de Stichting EFT Nederland. Karin verzorgt ook geregeld voordrachten en workshops over EFT in het buitenland o.a. in België, de UK, Hongarije en IJsland.
Zij schreef een succesvol boek: Relaties hoe doe je dat? uitgegeven bij Van Duuren.
Karin Wagenaar is bovendien Certified Therapist, Supervisor en Trainer in Emotionally Focused Therapy (EFT), aangesloten bij ICEEFT (het International Centre for Excellence in EFT) te Ottawa, en voorzitter van de Stichting EFT-NL.

 

Data

[list line=”no” style=”style1″]

 • Vrijdag 6 en zaterdag 7 september 2019 (9u30 – 17u)
 • Vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober 2019 (9u30 – 17u)
 • Vrijdag 15 en zaterdag 16 november 2019 (9u30 – 17u)
 • Vrijdag 13 en zaterdag 14 december 2019 (9u30 – 17u)

[/list]

 

Inhoud van de training

Tijdens deze verdiepingstraining wordt het gehele EFT-proces doorgewerkt en komen alle stappen van fase 1 en fase 2 en diverse belangrijke interventies aan bod. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij audiovisueel materiaal bij zich hebben met een deel van een sessie die zij willen voorstellen voor supervisie. Deze sessies worden gezamenlijk wordt bekeken en besproken.

We werken met twee trainers in een kleine groep van 16 deelnemers. Per dag komt een stap in het EFT-proces aan bod en vanuit die focus doen we oefeningen en trainen we interventies.

De deelnemers hebben de basistraining gevolgd en zij werken therapeutisch met paren. Zij zijn psycholoog of psychiater of zijn of erkend lid van een therapievereniging.

 

Locatie

Jeugdherberg De Blauwput Leuven
Martelarenlaan 11A
3010 Leuven

 

Kosten

[list line=”no” style=”style1″]

 • 1750 EUR

[/list]

 

Inschrijving

[list line=”no” style=”style1″]

 • Inschrijven voor de voortgezette opleiding ‘Core Skills Training 2019’ gebeurt via het tabblad Reserveer een ticket voor dit evenement.
 • Je reservering is pas definitief na storting van het volledige bedrag op onze bankrekening BELFIUS BE70 0688 9742 4425 (BIC : GKCC BE BB) met vermelding: Naam deelnemer – Core Skills training 2019. Na je online reservering krijg je overigens nog een email met gedetailleerde betalingsinformatie.
 • Je betaling geldt als inschrijving.

[/list]

 

Rangorde

[list line=”no” style=”style1″]

 • Omdat er mogelijk meer kandidaten zijn dan de aangekondigde 16 plaatsen zullen we de volgorde van betaling hanteren als cut-off methode. Een voorschot van 500 € geldt als inschrijving. Dit voorschot is niet terugvorderbaar, tenzij de groep desondanks volledig is.
 • Het volledige bedrag dient gestort te worden voor 1/6/2019.
 • Dit bedrag is enkel terugvorderbaar bij een vervangende inschrijving.
 • Om voldoende plaatsen vrij te houden voor Vlaamse EFT-ers en om redenen van collegialiteit met onze Nederlandse zusterorganisatie zal het aantal plaatsen voor mensen uit Nederland beperkt worden tot 25% = 4.

[/list]

 

Achtergrond

[list line=”no” style=”style1″]

[/list]

 

Blijf op de hoogte!

Registreer voor de nieuwsbrief van EFT België en blijf op de hoogte van onze initiatieven.

Facturatiegegevens

Dit evenement is volgeboekt.