De voortgezette opleiding Core Skills Training 2022 (VOLZET)

Deze opleiding is volzet. WIl je graag op de reservelijst voor deze training stuur dan een mail naar info@eft-belgium.org.

 

De voortgezette opleiding Core Skills Training 2022

 

Lesgevers

Lieven MigerodeLieven Migerode, Erkend EFT supervisor en trainer. Lieven is klinisch psycholoog, erkend relatie en gezinstherapeut, opleider en supervisor BVRGS. Hij voert de dagelijkse leiding van de postgraduate opleiding tot relatie en gezinstherapeut van de KULeuven.

Hij introduceerde Sue Johnson in België ter gelegenheid van het Good Enough Couple Congres in 2006. Zijn mentoren in EFT waren Sue Johnson, Karin Wagenaar en Yolanda Von Hockauf. In 2014 richtte Lieven EFT België op en organiseerde het eerste externship.

Ondertussen verzorgde Lieven EFT training in België, Nederland, Finland, Ierland, Noorwegen, Zuid-Afrika, Iran, Canada, Polen en Italië en werd hij mentor van nieuwe EFT trainers in Roemenië, Italië en Frankrijk. De EFT training voegt zich bij zijn 40 jaar ervaring als relatietherapeut. Deze ervaring werd neergeschreven in een boek voor koppels over de liefde, Ik zie u graag, uitgegeven bij Lannoo.

 

Karin WagenaarKarin Wagenaar, erkend EFT trainer is erkend psychotherapeut sinds 1991. Zij geeft EFT trainingen vanuit de Stichting EFT Nederland. Karin verzorgt ook geregeld voordrachten en workshops over EFT in het buitenland o.a. in België, de UK, Hongarije en IJsland.

Zij schreef een succesvol boek: Relaties hoe doe je dat? uitgegeven bij Van Duuren.

Karin Wagenaar is bovendien Certified Therapist, Supervisor en Trainer in Emotionally Focused Therapy (EFT), aangesloten bij ICEEFT (het International Centre for Excellence in EFT) te Ottawa, en voorzitter van de Stichting EFT-NL.

 

Data

[list line=”no” style=”style1″]

 • Donderdag 22 en vrijdag 23 september 2022 (9u30 – 17u)
 • Donderdag 13 en vrijdag 14 oktober 2022 (9u30 – 17u)
 • Donderdag 17 en vrijdag 18 november 2022 (9u30 – 17u)
 • Donderdag 15 en vrijdag 16 december 2022 (9u30 – 17u)

[/list]

 

Inhoud van de training

Tijdens deze verdiepingstraining wordt het gehele EFT-proces doorgewerkt en komen alle stappen van fase 1 en fase 2 en diverse belangrijke interventies aan bod. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij audiovisueel materiaal bij zich hebben met een deel van een sessie die zij willen voorstellen voor supervisie. Deze sessies worden gezamenlijk wordt bekeken en besproken.

We werken met twee trainers in een kleine groep van 16 deelnemers. Per dag komt een stap in het EFT-proces aan bod en vanuit die focus doen we oefeningen en trainen we interventies.

De deelnemers hebben de basistraining gevolgd en zij werken therapeutisch met paren. Zij zijn psycholoog of psychiater of zijn of erkend lid van een therapievereniging.

 

Locatie

Jeugdherberg De Blauwput Leuven
Martelarenlaan 11A
3010 Leuven

 

Kosten

[list line=”no” style=”style1″]

 • 1750 EUR

[/list]

 

Inschrijving

[list line=”no” style=”style1″]

 • Inschrijven voor de voortgezette opleiding ‘Core Skills Training 2022’ gebeurt via het tabblad Reserveer een ticket voor dit evenement.
 • Je reservering is pas definitief na storting van het volledige bedrag op onze bankrekening BELFIUS BE70 0688 9742 4425 (BIC : GKCC BE BB) met vermelding: Naam deelnemer – Core Skills training 2022 of factuurnummer. Na je online reservering krijg je overigens nog een email met gedetailleerde betalingsinformatie.
 • Je betaling geldt als inschrijving.
 • Er wordt op het einde van de maand automatisch een factuur verstuurd naar de gegevens die u zelf invulde.

[/list]

 

Rangorde

[list line=”no” style=”style1″]

 • Omdat er mogelijk meer kandidaten zijn dan de aangekondigde 16 plaatsen zullen we de volgorde van betaling hanteren als cut-off methode. Een voorschot van € 500 geldt als inschrijving. Dit voorschot is niet terugvorderbaar, tenzij de groep desondanks volledig is.
 • Het volledige bedrag dient gestort te worden voor 01/06/2022.
 • Dit bedrag is enkel terugvorderbaar bij een vervangende inschrijving.
 • Om voldoende plaatsen vrij te houden voor Vlaamse EFT-ers en om redenen van collegialiteit met onze Nederlandse zusterorganisatie zal het aantal plaatsen voor mensen uit Nederland beperkt worden tot 25% = 4.

[/list]

 

Achtergrond

[list line=”no” style=”style1″]

[/list]

 

Blijf op de hoogte!

Registreer voor de nieuwsbrief van EFT België en blijf op de hoogte van onze initiatieven.

Facturatiegegevens

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.