De voortgezette opleiding Core Skills Training

De voortgezette opleiding Core Skills Training

 

We reserveren 3/4 van de plaatsen voor deelnemers uit Vlaanderen. De opleiding is reeds volzet voor therapeuten uit Nederland.

 

Lesgevers

Lieven MigerodeLieven Migerode, Erkend EFT supervisor en trainer introduceerde Sue Johnson in België ter gelegenheid van het Good Enough Couple Congres in 2006. Hij deed een externship bij Sue in Ottawa in 2007, en een tweede in Amsterdam. Hij volgde core skills I en II bij Berry Aarnoudse en Yolande von Hockhauf. De EFT training voegt zich bij zijn 35 jaar ervaring als relatietherapeut. Lieven is lid van ICEEFT en erkend EFT supervisor en erkend EFT trainer.

 

Karin WagenaarKarin Wagenaar, erkend EFT trainer is erkend psychotherapeut sinds 1991. Zij geeft EFT trainingen vanuit de Stichting EFT Nederland. Karin verzorgt ook geregeld voordrachten en workshops over EFT in het buitenland. Karin Wagenaar is bovendien Certified Therapist, Supervisor en Trainer in Emotionally Focused Therapy (EFT), aangesloten bij ICEEFT (het International Centre for Excellence in EFT) te Ottawa, en voorzitter van de Stichting EFT-NL.

 

Data

[list line=”no” style=”style1″]

 • Vrijdag 12 en zaterdag 13 mei 2017 (9u30 – 17u)
 • Vrijdag 23 en zaterdag 24 juni 2017 (9u30 – 17u)
 • Vrijdag 8 en zaterdag 9 september 2017 (9u30 – 17u)
 • Vrijdag 29 en zaterdag 30 september 2017 (9u30 – 17u)

[/list]

 

Inhoud van de training

Tijdens deze verdiepingstraining wordt het gehele EFT-proces doorgewerkt en komen alle stappen van fase 1 en fase 2 en diverse belangrijke interventies aan bod. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij audiovisueel materiaal bij zich hebben met een deel van een sessie die zij willen voorstellen voor supervisie. Deze sessies worden gezamenlijk wordt bekeken en besproken.

We werken met twee trainers in een kleine groep van 16 deelnemers. Per dag komt een stap in het EFT-proces aan bod en vanuit die focus doen we oefeningen en trainen we interventies.

De deelnemers hebben de basistraining gevolgd en zij werken therapeutisch met paren. Zij zijn psycholoog of psychiater of zijn of erkend lid van een therapievereniging.

Deze training is geaccrediteerd door NVRG.

 

Locatie

Jeugdherberg De Blauwput Leuven
Martelarenlaan 11A
3010 Leuven

Met uitzondering van 15 september, we zoeken nog een locatie voor deze dag…

 

Kosten

[list line=”no” style=”style1″]

 • 1750 EUR

[/list]

 

Inschrijving

[list line=”no” style=”style1″]

 • Inschrijven voor de voortgezette opleiding ‘Core Skills Training’ gebeurt via het tabblad Reserveer een ticket voor dit evenement.
 • Je reservering is pas definitief na storting van het volledige bedrag op onze bankrekening BELFIUS BE70 0688 9742 4425 (BIC : GKCC BE BB) met vermelding: Naam deelnemer – Core Skills training 2017. Na je online reservering krijg je overigens nog een email met gedetailleerde betalingsinformatie.
 • Je betaling geldt als inschrijving.

[/list]

 

Rangorde

[list line=”no” style=”style1″]

 • Omdat er mogelijk meer kandidaten zijn dan de aangekondigde 16 plaatsen zullen we de volgorde van betaling hanteren als cut-off methode. Een voorschot van 500 € geldt als inschrijving. Dit voorschot is niet terugvorderbaar, tenzij de groep desondanks volledig is.
 • Het volledige bedrag dient gestort te worden voor 1/4/2017.
 • Dit bedrag is enkel terugvorderbaar bij een vervangende inschrijving.
 • Om voldoende plaatsen vrij te houden voor Vlaamse EFT-ers en om redenen van collegialiteit met onze Nederlandse zusterorganisatie zal het aantal plaatsen voor mensen uit Nederland beperkt worden tot 25% = 4. Al deze plaatsen zijn nu geboekt!

[/list]

 

Achtergrond

[list line=”no” style=”style1″]

[/list]

 

Blijf op de hoogte!

Registreer voor de nieuwsbrief van EFT België en blijf op de hoogte van onze initiatieven.

Facturatiegegevens

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.