EFIT Level 2: Emotionally Focused individual therapy

Kaart wordt geladen...

  EFIT Level 2: Emotionally Focused individual therapy

   

  Opzet van de training

  In deze tweedaagse EFIT-training verdiepen we ons verder in de wondere wereld van Emotionally Focused Individual Therapy. Centraal staat het opnieuw doorlopen van de bewegingen van de EFT-tango. Nadat we in level I kennis gemaakt hebben met EFIT, gaan we nu de vaardigheden verdiepen om emotionele corrigerende ervaringen op te zetten als we maar met één persoon in de kamer werken. Daarnaast staan we uitgebreid stil bij fase 2 van de behandeling en komt het zelf van de therapeut aan bod. Dat doen we door rollenspel, live demo’s en videoanalyse.

  Aan het eind van de training zullen therapeuten zich gemakkelijker tot de EFIT-tango kunnen richten als leidraad in het werken met individuen en krijgen ze meer overzicht op het gehele EFIT veranderingsproces. We gaan steeds dieper begrijpen hoe het zelf diepgeworteld is in de relationele context en hoe het lijden van mensen daarin te begrijpen is. Hechting helpt zoals steeds te voelen hoe functionele overlevingsmechanismen tot relationele gevangenissen leiden en vice-versa.

  Deze training is een ICEEFT erkende opleiding.

   

  Trainers

  Jef Slootmaeckers is maatschappelijk assistent, contextueel systeemtherapeut en erkend EFT-therapeut, EFT-supervisor en EFT-trainer. Hij werkte jarenlang in het algemeen welzijnswerk en verdiepte zich in het werken met partnergeweld en agressie. Hij specialiseerde zich in EFT en geweld en zoekt naar manieren om partnergeweld te benaderen vanuit gehechtheid en de liefde. Jef is als trainer en supervisor verbonden met verschillende opleidingscentra in Vlaanderen en trainde de afgelopen jaren vele teams in het hulpverleningslandschap. Hij is auteur van een aantal artikels over partnergeweld en schreef samen met Lieven Migerode het boek: Partnergeweld en Emotionally Focused Therapy. Vechten voor de liefde. (Lannoo Campus). Hij geeft training over EFT en geweld in binnen- en buitenland.

   

  Karin Wagenaar, EFT-trainer is erkend psychotherapeut sinds 1991. Zij geeft EFT-trainingen vanuit de Stichting EFT Nederland. Karin verzorgt ook geregeld voordrachten en workshops over EFT in het buitenland o.a. in België, de UK, Hongarije, IJsland, Ierland, Rusland, Italië, Roemenië. Zij schreef een succesvol boek: Relaties hoe doe je dat? uitgegeven bij Van Duuren. Karin Wagenaar is bovendien Certified Therapist, Supervisor en Trainer in Emotionally Focused Therapy (EFT), aangesloten bij ICEEFT (het International Centre for Excellence in EFT) te Ottawa, en voorzitter van de Stichting EFT-NL. Zij is sinds 4 jaar boardmember bij ICEEFT.

   

  Data

  • 27 & 28 mei 2024
  • Van 9u30 tot 17u00

   

  Locatie

  Clemenspoort VZW
  Overwale 3/1,
  Gent 9000

   

  Deelnemers

  Voor iedereen die EFIT level 1-training reeds volgde.

   

  Prijs

  425 euro

   

  Inschrijvingen

  • Inschrijven voor het event gebeurt via het tabblad Reserveer een ticket voor dit evenement.
  • Je reservering is pas definitief na storting van het volledige bedrag op onze bankrekening BELFIUS BE70 0688 9742 4425 (BIC : GKCC BE BB) met vermelding: Naam deelnemer – EFIT level 2. Na je online reservering krijg je overigens nog een email met gedetailleerde betalingsinformatie.
  • De maand volgend op je inschrijving krijg je automatisch een factuur toegestuurd.
  • Je betaling geldt als inschrijving.
  • Annulatie en terugstorten van het inschrijvingsbedrag komt met een administratiekost van 10% van het inschrijvingsbedrag. Annulatie is niet meer mogelijk 1 maand voor de start van de activiteit.

   

  Blijf op de hoogte!

  Registreer voor de nieuwsbrief van EFT België en blijf op de hoogte van onze initiatieven.

  Facturatiegegevens

  Tickets

  € 425,00

  Registratiegegevens

   

  Praktisch

  • Controleer je e-mail voor betalingsinstructies. Je betaling geldt als bevestiging van inschrijving.
  • Annulatie en terugstorten van het inschrijvingsbedrag komt met een administratiekost van 10% van het inschrijvingsbedrag.
  • Annulatie is niet meer mogelijk 1 maand voor de start van de activiteit.
  • Er wordt via e-mail een elektronische factuur bezorgd, na afloop van de maand waarin de inschrijving werd uitgevoerd.

  Payment and Confirmation

  Share Button