EFT Focus groep (VOLZET)

EFT Focus groep

 

Inhoud van de training

In deze nieuwe opleiding werken we met een kleine groep van maximaal 8 deelnemers twee dagen intens samen op zoek naar groeiende focus in ons EFT-werk. Een belangrijk verschil tussen een goede en een uitstekende therapeut is het vermogen zich te focussen op wat echt belangrijk is. Hoe doen we dat doorheen de vele zaken die zich aandienen in de sessies? Hoe houden we onze focus op het proces van gehechtheid en op de daar bijhorende emoties wanneer de kamer gevuld wordt met inhoudsverhalen of conflicten? Hoe maken we de keuze om een bepaalde interventie wel of niet te doen? Hoe houden we rekening met de timing doorheen het veranderingsproces?

In deze groepssupervisie en training gaan we op zoek naar die focus. Aan de hand van videomateriaal verscherpen en verdiepen we ons werk en oefenen we de nodige vaardigheden in kleine groep. We werken deze twee dagen met casussen van de deelnemers. Er wordt verwacht dat je op voorhand videomateriaal maakt van je werk. Daarnaast verwachten we dat de deelnemers voor de aanvang van de opleiding een heldere leervraag formuleren. De opleiders gaan op basis van deze voorbereidingen een volgorde in de videofragmenten aanbrengen zodat de opleiding mee evolueert met de psycho-logica van het EFT-veranderingsproces.

Wil jij graag je EFT-werk verbeteren en leren je eigen focus te vinden en te verankeren in je werk, dan is deze ‘level-up’ training zeker iets voor jou.

 

Wanneer

[list line=”no” style=”style1″]

  • Maandag 7 juni 2021
  • Maandag 21 juni 2021

[/list]

 

Voor wie

Voor iedereen die zowel de basis (Externship) als de verdiepingstraining (Core Skills) volgde in EFT.

 

Trainers

Lieven Migerode, erkend EFT-therapeut, EFT-supervisor en trainer, introduceerde Sue Johnson in België ter gelegenheid van het Good Enough Couple Congres in 2006. Hij publiceerde eerder over relaties, liefde en partnergeweld. De EFT-training voegt zich bij zijn 40 jaar ervaring als relatietherapeut.
 

 
 

Jef Slootmaeckers, erkend EFT-therapeut, EFT-supervisor en trainer-in-training. Hij specialiseerde zich in EFT en geweld en zoekt naar manieren om partnergeweld te benaderen vanuit gehechtheid en liefde. Jef trainde afgelopen jaren verschillende teams rond EFT en partnergeweld.

 
 

Jef en Lieven geven sinds een aantal jaar regelmatig samen EFT-opleiding in het binnen- en buitenland. Samen werkten ze eveneens een benadering uit om partnergeweld te integreren binnen EFT en relatietherapie. Dit resulteerde in internationale artikels en het boek ‘Partnergeweld en Emotionally Focussed therapy. Vechten voor de liefde.’.

 

Locatie

Online via Zoom

 

Bedrag

[list line=”no” style=”style1″]

  • 540 euro
  • Omwille van de beperkte groep hanteren we de datum van betaling als ‘cut-off’ methode.

[/list]

 

Inschrijving

[list line=”no” style=”style1″]

  • Inschrijven voor de voortgezette opleiding ‘EFT focus groep’ gebeurt via het tabblad Reserveer een ticket voor dit evenement.
  • Je reservering is pas definitief na storting van het volledige bedrag op onze bankrekening BELFIUS BE70 0688 9742 4425 (BIC : GKCC BE BB) met vermelding van Naam deelnemer – EFT Focus groep 2021 of factuurnummer. Na je online reservering krijg je overigens nog een email met gedetailleerde betalingsinformatie.
  • Je betaling geldt als inschrijving.
  • Er wordt op het einde van de maand automatisch een factuur verstuurd naar de gegevens die u zelf invulde.

[/list]

 

Blijf op de hoogte!

Registreer voor de nieuwsbrief van EFT België en blijf op de hoogte van onze initiatieven.

Facturatiegegevens

Dit evenement is volgeboekt.