Single – up / re – connect

Een tweedaagse voor singles

Single - up / re - connect

 

Deze tweedaagse ervaringsgerichte training is voor singles die klaar zijn om zich terug open te stellen voor de liefde.

De inhoud is gebaseerd op EFT (Emotionally Focused Therapy). EFT veranderde de wereld van relatietherapie door de wetenschappelijk kennis van hechting toe te passen op volwassen liefdesrelaties. Het is een krachtig, succesvol model dat werd ontwikkeld door Sue Johnson en wereldwijd zijn effectiviteit heeft bewezen via wetenschappelijk en ervaringsgericht onderzoek. Hieruit weten we dat we ons als mens het best voelen als we in verbinding kunnen staan met elkaar en net in deze verbindingen onszelf worden. De kennis van dit model is ook van onschatbare waarde voor singles die verlangend zijn om in de liefde te wonen. In deze training vertalen we de hechtingsprincipes van EFT naar het single-leven en het leven in relatie.

Gedurende deze twee dagen leren we de liefde en relaties op een heel andere manier begrijpen. Hoe kunnen we aarzelingen in het aangaan van liefdesrelaties begrijpen als hele logische manieren om onszelf te beschermen? Hoe krijgen we inzicht in de manier waarop die zelfbescherming impact heeft op de relatie en de ander? En hoe kunnen we zorgvuldig omgaan met opgelopen kwetsuren in de liefde?
Kathleen en Catherine nemen jullie hierin stap voor stap mee en geven veel voorbeelden.

Dit doen we in een kleine, veilige groep en in een fijne omgeving. Je kiest altijd zelf wat je graag wil delen, en wat je liever in stilte doet.

 

Enkele stemmen uit de vorige groep

« Niet aarzelen. Zeker inschrijven. Een deelname aan de single up reconnect groep is een cadeau aan jezelf en verderop aan een nieuwe partner in je leven. Er is de ruimte om op ieders tempo te participeren. »

« Ik ga deze training uitdragen vanuit mijn hart. De ervaringsgerichtheid heeft me veel gebracht. “Ik ervaar het scannen in mijn buik al”, schreef ik als reflectie op de eerste dag. Op zondag ervaarde ik een diepe rust in mij, een gevuld en vervuld gevoel, een milde mantra “ik ben goed genoeg en ik ben OK” »

« Hier wordt een zaadje geplant… »

« In de traagheid vond ik tijd om te voelen, in jullie zachte stemmen vond ik mildheid en in de interacties zag ik concrete voorbeelden van hoe twee mensen met verschillende behoeften met elkaar in verbinding gaan. We werden allemaal gedurende twee dagen steeds weer in onze kracht gezet. Deze ervaring is voor mij een levensveranderende gebeurtenis geweest. »

« De training zorgt voor een beter inzicht waarom je met hevige gevoelens kampt als single en laat je stilstaan bij het ‘voelen’. Het creëert ook verbondenheid tussen de deelnemers, wat een fijn gevoel geeft. »

 

Doelgroep

Mannen en vrouwen van alle leeftijden (+18 jaar) die single zijn en zich willen openstellen voor de liefde.

 

Datum

  • 6 & 7 oktober 2023
  • Steeds van 9u30 tot 17u

 

Prijs

  • 325 EUR
  • Water, koffie en thee tijdens de training inbegrepen

 

Locatie

Opek Leuven, gelegen in het bruisende Vaart-gedeelte van Leuven centrum. Het station van Leuven is op wandelafstand bereikbaar, en er zijn voldoende eet- en slaapgelegenheden in de buurt.
 

Trainers

Kathleen TobbackKathleen Tobback heeft een bachelor in de pedagogie (onderwijs), is EFT-therapeut, therapeut in de interactionele vorming en systeemcounselor.

Ze bouwde veel ervaring op als hulpverlener in de Bijzondere Jeugdzorg en werkt als psychosociaal begeleider in het Algemeen Welzijnswerk. Hier werkt ze voornamelijk rond relaties en geweld.

Daarnaast werkt Kathleen in haar privé-praktijk en in het Huis voor Relatietherapie, als relatie- en individuele therapeute. Ze geeft ook supervisie en opleiding EFT (en geweld).

 

Catherine VanthemscheCatherine Vanthemsche studeerde af als klinische psychologe en specialiseerde zich nadien verder in de systeemtherapie, relatietherapie en EFT-therapie.

Ze startte in 2011 met een eigen praktijk die ze steeds verder heeft uitgebouwd. Ze ontvangt daar volwassenen individueel of binnen relatietherapie en ze geeft supervisie aan collegae. Daarnaast werkt ze samen met Rika Ponnet van Duet Relatiebemiddeling en werkt ze in het Huis voor Relatietherapie.

 

Inschrijvingen

[list line=”no” style=”style1″]

  • Inschrijven voor het event gebeurt via het tabblad Reserveer een ticket voor dit evenement.
  • Je reservering is pas definitief na storting van het volledige bedrag op onze bankrekening BELFIUS BE70 0688 9742 4425 (BIC : GKCC BE BB) met vermelding: Naam deelnemer – Tweedaagse Singles. Na je online reservering krijg je overigens nog een email met gedetailleerde betalingsinformatie.
  • Je betaling geldt als inschrijving.
  • De factuur wordt opgemaakt op basis van de gegevens die je hier invult en wordt de maand volgend op je inschrijving verzonden.
  • Annulatie en terugstorten van het inschrijvingsbedrag komt met een administratiekost van 10% van het inschrijvingsbedrag. Annulatie is niet meer mogelijk 1 maand voor de start van de activiteit.

[/list]

 

Blijf op de hoogte!

Registreer voor de nieuwsbrief van EFT België en blijf op de hoogte van onze initiatieven.

Facturatiegegevens

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.