Tweede Externship EFT in Vlaanderen

Tweede Externship EFT in Vlaanderen

 

Lesgevers

Karin WagenaarKarin Wagenaar, erkend EFT trainer is erkend psychotherapeut sinds 1991. Zij geeft EFT trainingen vanuit de Stichting EFT Nederland. Karin verzorgt ook geregeld voordrachten en workshops over EFT in het buitenland.
Karin Wagenaar is bovendien Certified Therapist, Supervisor en Trainer in Emotionally Focused Therapy (EFT), aangesloten bij ICEEFT (het International Centre for Excellence in EFT) te Ottawa, en voorzitter van de Stichting EFT-NL.

 

Lieven MigerodeLieven Migerode, Erkend EFT supervisor en trainer in opleiding introduceerde Sue Johnson in België ter gelegenheid van het Good Enough Couple Congres in 2006. Hij deed een externship bij Sue in Ottawa in 2007, en een tweede in Amsterdam. Hij volgde core skills I en II bij Berry Aarnoudse en Yolande von Hockhauf.
De EFT training voegt zich bij zijn 35 jaar ervaring als relatietherapeut. Lieven is lid van ICEEFT en erkend EFT supervisor en erkend EFT trainer in opleiding.

 
 

Data

[list line=”no” style=”style1″]

  • 2 en 3 oktober 2015 van 9u30 tot 17u
  • 9 en 10 oktober 2015 van 9u30 tot 17u

[/list]

 

Inhoud van de training

Deze training omvat vier dagen waarin het gehele EFT-model wordt doorlopen. Bij de theoretische onderbouw van het model komt de hechtingstheorie uitgebreid aan bod. Daarnaast worden in een logische opbouw alle fasen en stappen van het model behandeld. De achterliggende humanistische visie van groei en ontwikkeling stuurt het leerproces. Naast theorie is er uitdrukkelijk plaats voor ervaringsgerichte onderdelen waarin de toekomstige EFT-therapeut aan den lijve voelt wat EFT inhoudt.

Het cursusmateriaal dat is samengesteld door de trainers is inbegrepen in het inschrijvingsgeld.

 

Locatie

De Blauwput
Martelarenlaan 11A
3010 Leuven

 

Kosten

[list line=”no” style=”style1″]

  • 650 EUR bij extra vroeginschrijving en betaling voor 15/06/2015
  • 700 EUR bij inschrijving en betaling vanaf 15/06/2015

[/list]

 

Inschrijving

[list line=”no” style=”style1″]

  • Inschrijven voor het externship gebeurt via het tabblad Reserveer een ticket voor dit evenement.
  • Je reservering is pas definitief na storting van het volledige bedrag op onze bankrekening BELFIUS BE70 0688 9742 4425 (BIC : GKCC BE BB) met vermelding van je naam. Na je online reservering krijg je overigens nog een email met gedetailleerde betalingsinformatie.
  • Je betaling geldt als inschrijving.
  • De (maximaal 80) plaatsen worden gereserveerd volgens betaling.
  • Terugstorten van het inschrijvingsbedrag kan mits verwittigen voor 30/8/2015. Er zal een administratieve kost van 50 EUR aangerekend worden.
  • Bij afzegging na 30/08/2015 kan het inschrijvingsbedrag niet teruggestort worden.

[/list]

 

Achtergrond

Meer informatie over Karin Wagenaar kan je terugvinden op haar website www.wagenaar-psychotherapie.nl.

Facturatiegegevens

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.