Workshop: Affaires in de therapiekamer

Kaart wordt geladen...

  Workshop: Affaires in de therapiekamer

   

  Workshop: Affaires in de therapiekamer

   

  Over deze workshop

  Deze workshop over Emotionally Focused Therapy (EFT) is gericht op koppels die hulp zoeken na een affaire in hun relatie. Tijdens deze workshop zullen we ons concentreren op het toepassen van EFT-therapie om koppels te helpen bij het verwerken van affaires en het herstellen van hun emotionele band.

  Het handhaven van een niet oordelende en open houding zal daarbij, zoals altijd, essentieel zijn. Om in staat te zijn tot een niet oordelende houding is het belangrijk te zoeken naar een ‘menselijk’ begrijpen van het bestaan van de affaire zonder evenwel het lijden te minimaliseren. Uiteraard zal heching binnen en buiten de relatie daarbij een inspiratie zijn.

  Om ons werk te ordenen is het helpend verschillende fasen te bedenken in het verwerken van een affaire, nl.: het vermoeden, de crisisfase, de fase van onbeslistheid en de fase van elkaar terugzoeken. We zullen bespreken hoe EFT-therapie kan helpen bij elke van deze fase.

  Tijdens de workshop zullen we een aantal demonstraties geven om de deelnemers te laten zien hoe EFT-therapie in de praktijk werkt bij koppels die te maken hebben gehad met een affaire. Daarna kunnen de deelnemers zelf aan de slag in rollenspellen. Steeds staat het opbouwen van vertrouwen en het herstellen van de emotionele verbinding tussen de partners centraal.

   

  Wanneer

  • 23/11/2023
  • 09u30 – 17u00

   

  Voor wie

  Voor iedereen die als therapeut en/of hulpverlener interesse heeft in hoe we vanuit EFT mensen kunnen helpen met affaires.

  De workshop betreft therapie voor koppels die willen pogen de eigen exclusieve relatie te herstellen en richt zich niet tot die koppels die hulp vragen bij het uitbouwen van een poly amorie.

  Accreditatie voor artsen wordt aangevraagd.

   

  Trainer

  Lieven MigerodeLieven Migerode, Erkend EFT supervisor en trainer. Lieven is klinisch psycholoog, erkend relatie en gezinstherapeut, opleider en supervisor BVRGS.

  Hij voert de dagelijkse leiding van de postgraduate opleiding tot relatie en gezinstherapeut van de KULeuven.

  Hij introduceerde Sue Johnson in België ter gelegenheid van het Good Enough Couple Congres in 2006. Zijn mentoren in EFT waren Sue Johnson, Karin Wagenaar en Yolanda Von Hockauf. In 2014 richtte Lieven EFT België op en organiseerde het eerste externship.

  Ondertussen verzorgde Lieven EFT training in België, Nederland, Finland, Ierland, Noorwegen, Zuid-Afrika, Iran, Canada, Polen en Italië en werd hij mentor van nieuwe EFT trainers in Roemenië, Italië en Frankrijk. De EFT training voegt zich bij zijn 40 jaar ervaring als relatietherapeut. Deze ervaring werd neergeschreven in een boek voor koppels over de liefde, Ik zie u graag, uitgegeven bij Lannoo.

   

  Locatie

  Clemenspoort VZW
  Overwale 3/1,
  Gent 9000

   

  Bedrag

  • 150 EUR
  • Broodjeslunch is voorzien

   

  Inschrijving

  • Inschrijven gebeurt via het tabblad Reserveer een ticket voor dit evenement.
  • Je reservering is pas definitief na storting van het volledige bedrag op onze bankrekening BELFIUS BE70 0688 9742 4425 (BIC : GKCC BE BB) met vermelding van Naam deelnemer – EFT en affaires of factuurnummer. Na je online reservering krijg je overigens nog een e-mail met gedetailleerde betalingsinformatie.
  • Je betaling geldt als inschrijving.
  • Er wordt op het einde van de maand automatisch een factuur verstuurd naar de gegevens die u zelf invulde.
  • Annulatie en terugstorten van het inschrijvingsbedrag komt met een administratiekost van 10% van het inschrijvingsbedrag. Annulatie is niet meer mogelijk 1 maand voor de start van de activiteit.

   

  Blijf op de hoogte!

  Registreer voor de nieuwsbrief van EFT België en blijf op de hoogte van onze initiatieven.

  Facturatiegegevens

  Tickets

  € 150,00

  Registratiegegevens

   

  Praktisch

  • Controleer je e-mail voor betalingsinstructies. Je betaling geldt als bevestiging van inschrijving.
  • Annulatie en terugstorten van het inschrijvingsbedrag komt met een administratiekost van 10% van het inschrijvingsbedrag.
  • Annulatie is niet meer mogelijk 1 maand voor de start van de activiteit.
  • Er wordt via e-mail een elektronische factuur bezorgd, na afloop van de maand waarin de inschrijving werd uitgevoerd.

  Payment and Confirmation

  Share Button