Ann Van de Velde

Therapeutenfiche

Contactgegevens

Adres

Kleine Rotstraat 10 3210 Lubbeek

GPS

50.899308, 4.8239893438128

Telefoon

Raadplegingsuren

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Over mij

Ann Van de Velde (°1966) studeerde klinische psychologie aan de KULeuven. Zij volgde de opleiding Familie- en Systeemtherapie aan het Communicatiecentrum van de KULeuven, een kortdurende opleiding in de Contextuele Hulpverlening, alsook een voortgezette opleiding gezinstherapie bij Context in Leuven. Meer recent bekwaamde zij zich in de Emotionally Focused Douple Therapy (Externship en Core Skills, EFT Belgium).

Ann Van de Velde is gevestigd als zelfstandige psychotherapeute. Zij specialiseerde zich in partnerrelatie- en familieproblemen, en werkt met opvoedingsproblemen, angststoornissen, depressie en burn-out, stress, rouw en verlies, levensfazeproblemen, zingevingsvragen, trauma, persoonlijkheidsstoornissen, misbruik of verwaarlozing, identiteitsvragen, beroepsmoeilijkheden, studieproblemen, stemmingsstoornissen, …

Ann Van de Velde is lid van de Belgische Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en Systeemcounseling, van de Belgische Federatie van Psychologen, van de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen, en van EFT België.

EFT opleidingslevel : Aanvullend getraind

Locatie