Jutta Schnellbacher

You are here Home  > English >  Jutta Schnellbacher
Item image

Jutta Schnellbacher (°1976) is opgeleid tot Master in de Klinische Psychologie aan de KULeuven en muziektherapeut. Ter specialisatie in psychotherapie volgde zij een 4-jarige postacademische opleiding voor Integratieve Psychotherapie voor volwassenen aan de UAntwerpen. Zij schoolde zich verder in relatietherapie en is gecertificeerd in Emotionally Focused Couple Therapy.

Jutta werkt sinds 2005 als psycholoog-psychotherapeut. Ze is verbonden aan het Centrum Geestelijke Gezondheidszorg Brussel, waar ze zowel individuele als koppeltherapie geeft. Daarnaast is zij werkzaam in haar groepspraktijk ‘Papenhof – praktijk voor psychotherapie’ te Mechelen.

Jutta is lid van de Vlaamse Vereniging voor Cliëntgericht-Experiëntiële Psychotherapie en Counseling (VVCEPC), als psychotherapeut en supervisor. Zij is tevens lid van de Belgische en internationale vereniging voor emotionally focused couple therapy (EFT Belgium en ICEEFT). Zij is erkend psycholoog onder erkenningsnummer 762106509.

Jutta verzorgt in Papenhof te Mechelen individuele therapie voor (jong)volwassenen en partnerrelatietherapie. Je kunt bij haar terecht voor therapie in het Nederlands, Engels en Duits.

EFT opleidingslevel : Gecertificeerd


Contactgegevens

Adres
Varenbosstraat 48 2800 Mechelen
GPS
51.0345418, 4.502958799999988
Telefoon
0485 / 50 88 34
jutta@papenhof.be
Website
http://www.papenhof.be

Comments are closed.