Sarah Pollet

You are here Home  > English >  Sarah Pollet
Item image

In 2004 studeerde ik af als ‘Bachelor in het Sociaal Werk’. In hetzelfde jaar startte ik als gezinsbegeleidster in het CKG Sint-Clara waar ik werkte tot begin 2022. In mijn begeleidingen lag de focus op de opvoedingssituatie, maar de gespreksthema’s waren ruim: individuele gemoedstoestand van de ouders, koppeldynamiek, hechtingsrelatie met de kinderen, positie van de ouders in hun gezin van herkomst, …

Voor een meer uitgebreide verdieping van de begeleidingen die ik bood, volgde ik een 4-jarige psychotherapieopleiding ‘Postgraduaat Contextuele Therapie‘. Dit gaf me de motivatie om in 2016 mijn eigen praktijk uit te bouwen die ondertussen geëvolueerd is naar praktijk WEGWIJS waar verschillende psychologen en psychotherapeuten samenwerken.

Binnen WEGWIJS Torhout richt ik me tot jongvolwassenen en volwassenen. Daarnaast zie ik er ook koppels, ouders en gezinnen.

Ik geloof erin dat jezelf mogen en kunnen zijn alleen maar tot stand kan komen in relatie tot de ander. Dit motto bracht me bij de wondere wereld van de EFT-therapie waar de liefde centraal staat.

EFT opleidingslevel : Basis


Contactgegevens

Adres
Don Boscoplein 5 8820 Torhout
GPS
51.0673498, 3.0829973
Telefoon
0498 / 77 50 81
sarah@praktijkwegwijs.be
Website
http://www.praktijkwegwijs.be

Openingsuren

Dinsdag
9u - 17u
Woensdag
9u - 13u
Donderdag
9u - 17u
Vrijdag
9u - 15u

Comments are closed.