Tessa De Jonck

You are here Home  > English >  Tessa De Jonck
Item image

Lig je met jezelf in de knoop? Zit je relatie in een dip of loopt het moeilijk in het gezin? Als erkend systeemtherapeut biedt Tessa zowel individuele-, relatie- en gezinstherapie aan. Tessa werkt sinds 2016 als zelfstandige en momenteel werkt ze in de groepspraktijk ’t Bijhuis te Melsele. De praktijk is zeer vlot bereikbaar met de auto (parking in de straat) en met de fiets.

Tessa De Jonck is als systeemtherapeut een erkend BVRGS-lid, wat terugbetalingen bij diverse mutualiteiten mogelijk maakt(*). Daarnaast heeft ze een basis EFT opleidingslevel om te werken als EFT-therapeut met koppels. Hierin zal ze zich in 2021 verder verdiepen. Je kan bij Tessa terecht voor zowel individuele-, relatie- als gezinstherapie. In relatietherapie zal er gewerkt worden volgens het EFT-model (Emotionally Focused Therapy) ontwikkeld door Sue Johnson.

Tessa (°1992) was na het afstuderen als Psychologisch Consulent, met als afstudeerrichting Klinische Psychologie, enkele jaren werkzaam binnen het VCLB Waas en Dender als Psychopedagogisch werker. Hierbij heeft voornamelijk ervaring opgedaan in het werken met jongeren, ouders en gezinnen.

Sinds 2017 werkt ze als hulpverlener bij het team BeGRIP (Begeleiding bij Gezins-, Relationele en Individuele problemen) bij het CAW Boom Mechelen Lier. Naast de begeleidingen/therapieën geeft ze ook Thuis in Elk Huis (groepsaanbod voor kinderen in moeilijke echtscheidingssituaties van 8 tot 13 jaar), Traject 10 (ouderschapsreorganisatie na echtscheiding, zowel vrijwillig als op verwijzing van parket of justitiehuis) en werken we als team nieuwe initiatieven en een groepsaanbod uit.

(*) op uitzondering van het OZ

EFT opleidingslevel : Aanvullend getraind


Contactgegevens

Adres
Dambrugstraat 27 9120 Beveren
GPS
51.2227966, 4.2819641
Telefoon
0486 / 68 49 48
Tdj.psychotherapie@gmail.com
Website
http://www.tdjpsychotherapie.com

Openingsuren

Dinsdag
9u - 17u
Woensdag
9u - 17u
Vrijdag
9u - 17u
Zaterdag
9u - 17u

Comments are closed.